Skip to main content

Op dit moment is deze kroonprinses van het asiel alleen en hoopt zij in de toekomst op een normaal leventje in uw paleisje. Geen gouden kooi maar een mandje en haar eigen veilige plekje.

Amalia bracht de eerste maanden van haar leven door op straat als metgezel van een dakloze vrouw zonder enige middelen van bestaan. Amalia is recent in het asiel terecht gekomen met erge honger. Ze had al enige tijd geen eten gehad. Nu gaat het deze prinses weer goed, ze is bijgevoerd en negatief getest op alle voorkomende ziektes. Amalia is ca. 41 cm en zal waarschijnlijk ook niet veel groter worden en ze weegt nu ( 27-04 ) 9.3kg .

Amalia is erg lief en deelt haar liefde graag met mensen, honden en ook katten vindt ze helemaal oké. Een sociaal hondje dat het ook leuk vindt om te spelen. Ze is trouw en volgzaam. Wordt zij uw kroonprinses de komende jaren? Ze heeft nog een heel leven voor zich!

Geboortedatum: 01-11-2024( Geschat )
Herkomst: Rio Maior
Verblijft momenteel in: Portugal

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op