Skip to main content

Hallo allemaal!!! Wij zijn Tabitha en Leo twee extreem lief en teder broertje en zusje op zoek naar een voor altijd familie!!!
Wij zijn geboren rond oktober 2023 bij een langharige Griekse zwerfmoeder poes in Kifisia, Athene, samen met nog een broertje of zusje. We liepen allemaal midden op straat achter onze mama aan en genoten van de zon. Op een dag werd ons broertje aangereden door een passerende auto en moesten we allemaal huilen bij zijn arme lichaam. Een buurman besloot om hem weg te halen om ons te beschermen, want we wilden hem niet alleen laten. In de buurt wonen hele aardige mensen die ons te eten gaven en goed voor ons zorgden. We waren gelukkig en veilig, tot een verschrikkelijke ochtend.
We werden bruut aangevallen en verscheurd door honden. Onze arme lichamen zaten vol verwondingen en we ervoeren vreselijke pijn en ongemak. We konden ons niet bewegen en hadden een ernstig trauma. Het enige wat we konden doen was om hulp roepen en hopen dat iemand ons zou horen… We hadden geluk en een aardige dame hoorde mijn wanhopige kreten. Ik lag in een emmer in een grote tuin toen ik de dame op me af zag komen. Ik was toen helemaal alleen en maakte me zorgen om mijn zus, maar ik wist niet wat ik moest doen.
Ik liep mank en er ontbraken hele stukken huid en vacht, waardoor mijn botten en spieren op mijn rechterbeen en -arm bloot kwamen te liggen. De vriendelijke dame bood me wat te eten aan, maar na een paar happen te hebben genomen rende ik snel weg…ik moest me verenigen met mijn zus. Na een paar uur vond ik haar eindelijk, maar zij zat in dezelfde situatie.
We werden gevangen en naar de dokter gebracht waar we bijna 2 maanden bleven tot onze wonden genezen waren en we ontslagen konden worden en eindelijk naar de grote opvang konden verhuizen! Het was niet leuk om zo lang in een kooi te zitten, maar we waren tenminste veilig en we hadden elkaar.
We zijn nu in het kattenhuis en we zijn zo gelukkig!
We hebben de neiging om bij elkaar te blijven en met elkaar te knuffelen. In het begin komen we misschien wat verlegen over, maar na 1 minuut snuffelen laten we onze ware persoonlijkheden zien!!! We zijn super vriendelijk en sociaal. We zijn allebei nieuw in het kattenhuis en hebben wat tijd nodig om ons aan te passen aan de omgeving en alles wat erbij komt kijken als binnenkatten. We moeten ook wennen aan het samenzijn met mensen en aan alle nieuwe geluiden, wat soms een beetje overweldigend voor ons kan zijn.
Ik ben Leo en ik lig graag hoog op een bed, terwijl mijn zus Tabitha zich graag verstopt in een gezellige kattenboom. We leren hoe we met verschillende soorten speelgoed moeten spelen, maar we zijn al helemaal weg van het koordspeeltje en dat is momenteel onze favoriet!
We zijn erg aan elkaar gehecht en moeten bij elkaar zijn. We voelen ons veilig als een team en ze stimuleren elkaars vertrouwen.
Onze favoriete plek om te slapen en overdag door te brengen is op bed, genietend van de zon. We houden van knuffelen! We zijn allebei dol op knuffels en genieten van een goede nek krabbeurt! We spinnen als machines als we geaaid worden en we wrijven ons gezicht tegen je aan om meer te vragen!
Mijn zus Tabitha houdt er ook van om zich om te rollen en over haar buik te laten wrijven! In het begin sist ze soms, maar eigenlijk vraagt ze alleen maar om knuffels en aaitjes! Misschien weet ze niet wat sissen betekent? Wie zal het zeggen! Het is in ieder geval grappig!
We verdienen het om een perfect huis te vinden om te groeien en bloeien! We zijn een geweldig stel en als je ons adopteert, krijg je twee lieve en tedere maatjes om je vele jaren gezelschap te houden. Wie wil er nou geen ongelooflijk vrolijke en liefdevolle harige vrienden? Wij zijn hier klaar voor jou!
Testen FIV-FeLV-FIP, TRIPLE FEACAL ( CORONA-PARVO-GIARDIA ) negatief

 

Geboortedatum: 24/10/2023 ( Geschat )
Herkomst: Attica
Verblijft momenteel in: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op