Skip to main content

OAKLEY ZOEKT EEN THUIS VOOR ALTIJD
Oakley is vier jaar oud en hoopt dat hij een thuis voor altijd vindt. Hij is afgestaan door zijn huidige familie, omdat ze nu 3 kinderen hebben en te veel honden om ze alle zorg te geven die ze nodig hebben. Hij heeft zijn tijd in huis doorgebracht en ook buiten in de campo, dus idealiter zou het fijn zijn om naar een huis te gaan met wat buitenruimte.
Zoals gezegd is hij een zachtaardige reus en goed met mensen, groot en klein. Hij is schoon in huis en heeft een charmante, rustige persoonlijkheid. Hij is goed met andere honden, omdat hij in zijn vorige huis met meerdere honden samenleefde en erg kalm en rustig is.
Hij is gecastreerd. Oakley is positief getest op leishmania, maar het is onder controle, dus hij hoeft momenteel alleen een dagelijkse goedkope tablet te nemen om de leishmania onder controle te houden. Het heeft geen enkele invloed op hem en heeft geen van zijn organen aangetast. Laat het ons weten als u meer informatie over leishmania wil hebben.

Geboortedatum: 01-05-2020 ( Geschat )
Herkomst: Benissa
Verblijft momenteel in: Spanje

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op