Skip to main content

Maak kennis met Norma, een zachtaardige reus. Ze is gevonden in de omgeving, maar niemand heeft haar opgeëist, dus nu is het jouw kans om deze prachtige dame in je leven te hebben. Norma is een jonge hond die leergierig is, van mensen en van knuffels houdt. Ze is goed met kinderen en zou een geweldige gezinshond kunnen zijn.
Norma houdt van spelen en speelt graag met haar speelgoed. Norma is goed met andere honden, vooral met Jane. Ook al is ze klein, ze is heel lief voor haar. Norma is schoon in haar kennel. Iemand zal heel gelukkig zijn om Norma in het leven te hebben. Ze is goed aan de lijn maar sterk, want ze weegt ca. 42 kg. Ze is zeker geen kleine dame. Ze heeft een groot lichaam en een groot hart.
Norma is gesteriliseerd.

Geboortedatum: 01-09-2022 ( Geschat )
Herkomst: Benissa
Verblijft momenteel in: Spanje

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op