Skip to main content

Hilda heeft een onaangenaam leventje gehad, zij is ondanks dat ze een kleinere hond is, altijd een kettinghond geweest tot maart 2024. In maart 2024 heeft haar vrouwtje, die geen geld meer had voor eten voor Hilda de beslissing genomen haar af te geven in het asiel. Hier bloeide Hilda heel snel op. Ze is een vrolijke, lieve en een blijde hond. Hilda wordt echter nog blijer als ze de rest van haar leven kan doorbrengen in een echt huis waar ze al haar liefde kan geven. Hilda kan uitstekend samen met andere honden. Ze is dol op mensen, groot en klein. Ze is speels en gezond. Hilda is recentelijk gesteriliseerd en volledig gevaccineerd. Haar  gewicht is ongeveer 5 kg.

Geboortedatum: 01-08-2021( Geschat )
Herkomst: Rio Maior
Verblijft momenteel in: Portugal

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op