Skip to main content

Fabio, een prachtige Bretonse spaniël, wacht op zijn forever home, en hij is zo’n heerlijke jongen. Hij is helaas afgestaan omdat hij geen goede jager was. Fabio houdt er echt van om een huishond te zijn. Hij heeft een tijdje in een huis doorgebracht voordat hij in de shelter kwam, en hij vond het heerlijk om op de bank te slapen en zijn wandelingen te maken.
Fabio houdt van knuffelen en aaien, en binnen is hij heel ontspannen en relaxed. Hij is geweldig met iedereen die hem heeft ontmoet, van jong tot oud, heel lief voor iedereen. Fabio is een beetje gestrest tijdens wandelingen en wordt dan hyper waakzaam, wat waarschijnlijk de reden is waarom hij geen goede jager was. Hij zou baat hebben bij een thuis met een tuin waar hij kan leren en zijn vertrouwen kan opbouwen in een tuin, dat buiten niet eng is. Het liefst zoeken wij dus iemand met een veilige buitenruimte.
Fabio is ook goed met andere honden en heeft wat tijd doorgebracht met de grotere roedel in de shelter. Hij vond het prima met hen en speelde met Lara. Met andere honden is hij echter meer een onafhankelijke ziel en houdt hij meer van menselijk gezelschap, waar hij het meeste plezier aan beleeft. Fabio is gecastreerd.

Geboortedatum: 01-06-2021( Geschat )
Herkomst: Benissa
Verblijft momenteel in: Spanje

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op