Skip to main content

Change verblijft intussen 1,5 jaar in het asiel in Rio Maior nadat hij in 2022 door de politie is weggehaald uit een verlaten dorp. De eigenaren van Change lieten hem samen met zijn vriendje Collie achter zonder eten, drinken en zonder aandacht. Het is onbegrijpelijk want Change is een hele lieve trouwe en brave reu die aanhankelijk is. Hij was dikke maatjes met Collie. Ze hebben lang geprobeerd voor beide honden samen een huisje te vinden maar dat is niet gelukt. Collie heeft intussen wel een gouden mandje gevonden maar Change wacht nog steeds. Biedt u Change de kans?
Hij kan goed samen met andere honden en/of katten maar ook alleen. Change is erg lief voor mensen en kan ook goed samen met kinderen. Hij is dol op wandelen en spelen. Een super hond!
Zijn schofthoogte is ca. 55 cm.

Geboortedatum: 24-06-2017 ( Geschat )
Herkomst: Rio Maior
Verblijft momenteel in: Portugal

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op