Skip to main content

Het is eindelijk zover, Poppy is beschikbaar voor adoptie en we kunnen niet blijer zijn! Zoals je kunt zien is Poppy een prachtige jonge poes. Haar kleur is erg zeldzaam voor een poes aangezien gingers meestal katers zijn! Ze leefde als semi-zwerfkatje in de tuin van een familie samen met een paar andere vriendjes. De familie was zo vriendelijk om voor ze te zorgen, ze te voorzien van ze veel lekkere snoepjes, vers water en knuffels wanneer ze maar wilden. Helaas, had het leven andere plannen voor de familie en ze moesten van huis veranderen en ver weg gaan wonen. De 4 katten konden niet met hen mee dus namen ze contact op met onze collega’s en vroegen om hulp. Zij gingen akkoord en namen ze allemaal op om ze te helpen een liefdevol thuis te vinden dat ze echt verdienen.
Poppy is een verlegen lieve poes die zich niet op haar gemak voelt bij andere katten. Ze heeft graag een een paar goede vrienden en het liefst blijft ze bij hen. Ze wordt verlegen als ze dicht bij je is en je plotselinge of onverwachte bewegingen maakt en ze houdt ook niet van harde geluiden. Poppy verandert in een lieve dame als ze zich eenmaal veilig en vertrouwd voelt. Maar wees geduldig met haar, het zal enige tijd duren. Ze is voorzichtig en moet alles dubbel controleren voordat ze ze zich zeker voelt. Als je haar de tijd geeft, zal ze uit haar schulp kruipen en zul je een tedere lieverd leren kennen. En dan bevoorrecht zijn om haar “bestie” te zijn! Ze brengt haar dagen graag door in een rustige omgeving en voelt zich veel beter als ze een schuilplaats in de buurt beschikbaar heeft as dat nodig is.
Als de dag zonnig is, ligt ze graag op het hoogste plekje om te zonnebaden. Om te kunnen genieten van de warmte van de zonnestralen op haar gouden vacht maakt haar gelukkig! Ze houdt van knuffelen en wordt graag opgepakt maar ze moet eerst echt aan je ruiken en je vertrouwen. Als je haar vriend wordt, zal haar tevredenheid te tonen. Poppy houdt van eten, vooral van natvoer. Poppy is een prachtig poesje dat het liefst ergens wil leven met minder katten. Ze zal echt opbloeien onder de hoede van de juiste persoon. Testen op FIV-FeLV-FIP, CORONA-PARVO-GIARDIA zijn allemaal negatief. Poppy is gesteriliseerd.

Geboortedatum: 01-05-2021 ( Geschat )
Herkomst: Attica
Verblijft momenteel in: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op