Skip to main content

Mercury woonde in de achtertuin van een huis samen met andere katjes. Ze werden verzorgd door een lief stel dat ze dagelijks eten gaf. Helaas moest het stel verhuizen en en kon de katten niet meenemen, dus namen onze collega’s alle katten op.
Mercury is een vriendelijke lieve kater met veel vrienden, maar moet zich eerst op zijn gemak voelen voordat hij iemand volledig vertrouwt. Hij kan timide zijn bij al te moedige katten en voelt zich meer ontspannen bij anderen die een rustige persoonlijkheid hebben. Hij is ook erg vriendelijk met mensen en als je zijn vriend wordt, krijg je voor altijd zijn hart. Hij kan niet genoeg knuffels krijgen en zal meer genegenheid zoeken door heel hard naar je te miauwen en tegen je aan te wrijven. Hij voelt zich meer op zijn gemak in een rustige omgeving en zal wegrennen als je te luidruchtig bent of plotseling beweegt. Hij vindt het heerlijk om heel hoog te zitten en de wereld van bovenaf te bekijken! Maar als hij zich comfortabel genoeg voelt, blijft hij op een meer “bereikbare” hoogte! Hij heeft niet echt een speelse kant en zal liever rondhangen, chillen met zijn vrienden Felix en Garfield. De meeste tijd brengt hij buiten door op de balkons omdat het daar rustiger is en minder katten in de buurt zijn. Mercury houdt absoluut van eten, een lekkere en goede manier om hem te helpen zich meer ontspannen te voelen. Mercury is dol op knuffels en verandert in een schatje als je, zoals eerder gezegd, zijn vertrouwen wint! Hij vindt het niet erg om opgepakt te worden. Hij wordt graag geaaid, gaat op zijn achterpoten staan en vraagt om meer! Mercury is een hele lieve kater die een rustige omgeving nodig heeft waar hij kan ontspannen. Een gezin met jonge kinderen wordt afgeraden.
Testen op FIV-FeLV-FIP, CORONA-PARVO-GIARDIA zijn allemaal negatief. Mercury is gecastreerd.

Geboortedatum: 01-05-2021 ( Geschat )
Herkomst: Attica
Verblijft momenteel in: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op