Skip to main content

Deze schoonheid is alleen gevonden in een dorp op Lefkas. Het is een heel, heel erg lief, sociaal en ontspannen meisje. Dol op alle honden in de puppy pen en vindt het heerlijk om alle activiteiten rondom haar heen te bekijken.
Sasha leert nu om, met tuigje en lijn, uit wandelen te gaan. Dol op mensen, groot en klein en geweldig met katten. Op dit moment woont Sasha bij Sallie in huis en leert daar al wennen aan de bench, zindelijk worden etc.
Ze is nu ( 08-04-2024 ) 3,4 kilo en ze denken dat ze circa 15 a 20 kilo zal gaan wegen. Haar ouders zijn onbekend dus dit is altijd een inschatting. Deze lieverd zou niets liever willen dan een eigen gouden mandje. Wie wil haar de liefde geven die ze zo verdient?

Geschatte geboortedatum: 4-1-2024
Herkomst: Lefkas
Verblijft in Griekenland

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op