Skip to main content

Milka is met haar twee puppy’s ( reutjes ) gevonden in een nabijgelegen dorp. Ze was een bekende straathond die door de dorpsbewoners werd gevoerd. Helaas hebben ze nooit contact met de shelter opgenomen om haar te steriliseren en heeft ze haar twee pups op straat achtergelaten. Het kostte veel moeite om de twee te vangen, met Milka, de moeder, ging het goed, omdat ze gewend was aan mensen. Haar zoontjes waren niet gewend aan menselijk contact en daar werken ze nog aan, maar ook zij lijken elke dag meer vertrouwen te krijgen. Milka heeft een permanente glimlach op haar gezicht waardoor je meteen verliefd op haar wordt. Ze gaat graag mee met groepswandelingen en begint steeds meer zelfvertrouwen te krijgen. Milka heeft wel de tijd nodig om te wennen aan een nieuwe situatie.

Geschatte geboortedatum: 01-06-2022
Herkomst: Corfu
Verblijft momenteel in: Griekenland

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op