Skip to main content

Busby werd gevonden door een Engels echtpaar naast de weg in de stromende regen met haar 3 puppy’s in een plastic zak naast haar. Een goede moeder als ze is, heeft zij ze nooit verlaten en vriest nog liever dood dan dat ze haar baby’s achterlaat. Het echtpaar bracht hen naar de dierenarts die de shelter belde om haar op te nemen. Busby werd positief getest op hartworm en leishmania, en net als je denkt dat het niet erger kon worden voor deze mooie ziel, kreeg ze een ernstige infectie in haar baarmoeder en moest ze van haar baby’s worden gescheiden voor een levensreddende operatie. Inmiddels is ze hersteld van haar operatie en is ze behandeld tegen haar hartworm.

Geschatte geboortedatum: 01-06-2021
Herkomst: Corfu
Verblijft momenteel in: Griekenland

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op