Skip to main content

Beau heeft al veel moeten doorstaan, uit onderstaand blijkt dat zij geen beginnershond is en enige kennis van berghonden is zeer welkom. Laten we hopen dat Beau nu een plek vindt die haar past en waar ze kan blijven.
Via een andere organisatie werd ze in Nederland geadopteerd, maar zoals gebruikelijk voor berghonden, ging ze de boel op stelten zetten. Ze werd ze herplaatst. Op haar nieuwe plek bleef ze uit de tuin ontsnappen en de kippen uit de buurt opjagen, dus hier kon ze ook niet blijven. Schapen, koeien en paarden schenkt ze geen aandacht aan. Het derde gezin dat haar adopteerde, woonde in een te drukke buurt met te veel auto’s en stoepen, Beau heeft veel ruimte en een afgesloten tuin nodig. Om haar deze ruimte te geven hebben ze besloten haar naar Corfu te halen. Ze vindt het heerlijk om buiten te zijn, met andere honden te spelen en te wandelen. Ze is nu 4 jaar oud en ze zouden graag zien dat ze naar iemand gaat die ervaring heeft met het houden van grote honden, zodat we zeker weten dat ze nooit meer verplaatst wordt.

Geschatte geboortedatum: 01-06-2020
Herkomst: Corfu
Verblijft momenteel in: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op