Skip to main content

Deze leukerd is Zara.
Zara is ongeveer 40 cm hoog. Zij is gevonden in een dorp waar ze al een tijdje rondliep tot ze haar te pakken konden krijgen en veilig konden stellen in de shelter. Ze is de moeder van twee pups die al een tijd terug geadopteerd zijn, nu de leuke mama nog. Ze verdient het ook zo. Zara is een zachtaardige lieverd die altijd blij is. Ze is een echt allemans vriendje, maar kan nieuwe mensen heel even spannend vinden maar niet voor lang gelukkig. Zara is ook wel nieuwsgierig en dat wint het dan toch. Ze is de enige die de soms overvliegende vliegtuigen spot en er dan even naar moet groeten.

Geschatte geboortedatum: 01-08-2021
Herkomst: Loznica
Verblijft momenteel in: Servië

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op