Skip to main content

Paulien is het zusje van Pippa. De leuke zwarte vleermuis zusjes met hun oortjes, zo mooi en majestic.
Zij zijn sinds zomer 2023 in de shelter. Ze zijn gevonden op het hoogste punt van een berg als pups met z’n vijven, gewoon gedumpt en aan hun lot overgelaten. Helaas zijn de andere drie daar overleden. Ze zijn nog geen jaar oud. Ze zijn lief, zachtaardig, energiek en speels. Paulien onderscheidt zich van Pippa, ze is helemaal zwart. Ook is ze iets dunner en meer tenger en iets meer verlegen en afwachtend dan haar zus. Ze is rond de 45cm hoog. Maar dus best tenger en trekt helemaal niet aan de lijn.

Geschatte geboortedatum: 01-08-2023
Herkomst: Loznica
Verblijft momenteel in: Servië

 

 

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op