Skip to main content

Lady is ongeveer 50 cm hoog. Zij werd op 29 juli 2023 midden op de weg gevonden waar ze aangereden kon worden. Ook zij bevindt zich sindsdien in de shelter waar het veel veiliger voor haar is. Ze heeft niet voor niets de naam Lady gekregen, want het is echt een speelse dame aan het worden. Ze heeft veel energie! Graag zoekt ze veel aandacht en wil graag geknuffeld worden. Lady is klaar voor vertrek. Deze lieve dame wil zooo graag wandelen en de wijde wereld in.

Geschatte geboortedatum: 01-11-2022
Herkomst: Loznica
Verblijft momenteel in: Servië

 

 

 

 

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op