Skip to main content

Pauly is een prachtig, lief pupje.
Hij was de laatste van zijn broertjes en zusjes die werd gered van de straat en was in het begin wat verlegen en afwachtend maar hij is nu uitgegroeid tot een sociaal pupje dat vertrouwen heeft, vraagt om geknuffeld te worden en contact met mensen heerlijk vindt. Hij heeft een heerlijke zachte vacht en is mooi getekend.
Pauly werd met zijn moeder, die een zwerfhond is, en zijn 9 broertjes en zusjes, gevonden. Pauly is nu 3 kilo, we verwachten dat hij ongeveer 15 kilo zal gaan wegen (zijn moeder weegt 10 kilo). Hij heeft ongeveer een maand bij Sallie van Little Friends Lefkas in huis gewoond en was toen al bijna zindelijk.
Wie valt voor prachtige, lieve mannetje dat niets liever wil dan bij je zijn?

Geschatte geboortedatum: 25-12-2023
Herkomst: Lefkas
Verblijft momenteel in: Griekenland

 

 

 

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op