Skip to main content

Lara is een super knap en lief meisje met haar prachtige ogen en heerlijke zachte vachtje. Daarnaast is ze ook erg vrolijk en sociaal. Ze is niet voor niets erg populair onder de vrijwilligers van Little Friends Lefkas, ze kunnen niet genoeg krijgen van de liefde en vrolijkheid die Lara hen brengt.
Lara werd met haar moeder, die een zwerfhond is, en haar 9 broertjes en zusjes, gevonden. Lara is nu 4 kilo, we verwachten dat zij ongeveer 15 / 20 kilo zal gaan wegen (haar moeder weegt 10 kilo). Ze heeft ongeveer een maand bij Sallie van Little Friends Lefkas in huis gewoond en was toen al bijna zindelijk.
Wie valt meteen in zwijm voor lieve, mooie, vrolijke Lara?

Geschatte geboortedatum: 25-12-2023
Herkomst: Lefkas
Verblijft in Griekenland

 

 

 

 

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op