Skip to main content

George is een heel speciaal en erg slim pupje. Je kunt ontzettend met hem lachen want hij is erg grappig in zijn doen en laten. Dol op alles en iedereen (mensen en dieren, groot en klein) en echt gek op knuffelen en dat zo lang mogelijk. Hij heeft een heerlijke zachte vacht en is mooi getekend.
George werd met zijn moeder, die een zwerfhond is, en zijn 9 broertjes en zusjes, gevonden. George is nu 4 kilo, we verwachten dat hij ongeveer 15 / 20 kilo zal gaan wegen (zijn moeder weegt 10 kilo). Hij heeft ongeveer een maand bij Sallie van Little Friends Lefkas in huis gewoond en was toen al bijna zindelijk.
Wie valt voor dit grappige, slimme mannetje dat niet liever wil dan knuffelen?

Geschatte geboortedatum: 25-12-2023
Herkomst: Lefkas
Verblijft momenteel in: Griekenland

 

 

 

 

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op