Skip to main content

Casper is een prachtige Podenco die helemaal alleen op een groot perceel werd gevonden. Hij was zo overweldigd toen hij naar het asiel kwam. Nu is hij echter een bundel vreugde en energie en hij bedelt om uitgelaten te worden. Hij is goed aan de lijn.
Casper geniet van speeltijd met de andere honden en is de meeste dagen in een grote groep aan het spelen en rondrennen. Hij is een vrije geest die ook van mensen houdt. Hij is erg aanhankelijk en houdt van knuffelen en is goed met kinderen.
Casper wacht en hoopt dat hij binnenkort aan de beurt is. Hij is nog maar een jonge hond en verdient het echt om in een liefdevol thuis te zijn, dus we hopen dat iemand hem snel die kans zal geven. Casper is gecastreerd.

Geschatte geboortedatum: 01-05-2023
Herkomst: Benissa
Verblijft momenteel in: Spanje

 

 

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op