Skip to main content

Mojo is grappig en brutaal en speelt graag met zijn bal. Hij houdt van mensen en zou goed zijn als gezinshond. Hij heeft een beetje overgewicht, maar hij heeft lange tijd in een kennel in de perrera gezeten met weinig beweging en niet geweldig eten. Onze collega’s hebben dit veranderd door regelmatig te wandelen en hem goed voer te geven. We hopen dat het gewicht zal afnemen.
Mojo is in wezen gewoon een kleine bodeguero kruising. Kijk naar die ogen; ze zijn gevuld met een verhaal vol verlangen om bij een gezin te zijn. Hij is goed met andere honden en is in de buurt geweest van honden zo groot als mastins tot andere kleinere honden en is braaf geweest. Hij is goed aan de lijn.
Mojo is door onze collega’s gered uit een perrera dus er is niet veel bekend over zijn geschiedenis maar het is een lieve hond.

Geboortedatum (geschat): 10-07-2019
Herkomst: Benissa
Verblijft momenteel in: Spanje

 

 

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op