Skip to main content

Simba, Scar en Nala zijn gevonden langs de kant van de weg. Waarschijnlijk kon of wilde de eigenaar de moeder niet steriliseren en waren deze pups te veel. Gelukkig zijn ze snel opgevangen in het gemeentelijk asiel. Het zijn 3 schattige puppy’s, vrolijk, speels, levendig maar vooral erg lief.
Voor deze 3 kleine dus geen spoorzoekertje meer, hooguit bij u thuis. Ze zullen waarschijnlijk verder opgroeien tot middelgrote honden. Ze zijn dol op elkaar, ze kunnen dus met andere honden of samen, maar ze kunnen ook apart van elkaar geadopteerd worden en bij jou de enige hond opgroeien.

Dit is Nala.

Geboortedatum (geschat): 10-01-2024
Herkomst: Rio Maior
Verblijft momenteel in: Portugal

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op