Skip to main content

Taco liep op straat met Alvin. Taco is een zeer aanhankelijke hond, in het begin kan hij iets verlegen zijn, maar hij is een erg lieve hond. Hij kan opschieten met volwassenen en kinderen, met katten is niet bekend. Taco kan aan de lijn lopen en gaat zonder problemen mee in de auto. Met soortgenoten kan hij uitstekend omgaan. Taco heeft het moeilijk in een kennel omdat hij graag contact heeft met mensen. Hij houdt van wandelen en spelen. Taco is gecastreerd. Zijn schofthoogte is ca. 47 cm.

Geboortedatum (geschat): 02-01-2022
Herkomst: La Solana
Verblijft momenteel in: Spanje

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op