Skip to main content

Alvin werd met Taco op een weg gevonden. Hij is een zeer aanhankelijke hond, onderdanig maar is niet angstig. Hij is erg goed met volwassen en kinderen. Hij weet hoe hij aan de lijn moet lopen en in de auto geeft het geen probleem om met hem te reizen. Alvin schiet goed op met andere honden, ongeacht hun geslacht. Omgang met katten is niet bekend. Hij houdt van menselijk contact. Alvin wandelt en speelt graag. Een hond met een goed karakter. Ook Alvin kan niet wennen aan een kennel. Hij is gecastreerd, zijn schofthoogte is ongeveer 55 cm.

Geboortedatum (geschat): 02-05-2022
Herkomst: La Solana
Verblijft momenteel in: Spanje

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op