Skip to main content

Sociale en lieve Bertie werd met zijn broertje Bengy gevonden op straat, waar ze moeten zijn achtergelaten. Bertie is een sociaal en actief pupje die dol is op iedereen en alles. Gek op spelen met balletjes en houdt erg van knuffelen. Hij heeft een korte, zachte vacht en is prachtig getekend.Toen hij werd gevonden, is hij opgevangen door een vrijwilliger van Little Friends Lefkas en heeft dus toen in huis gewoond, wat hij prima deed. Inmiddels woont hij op de puppy pen van Little Friends Lefkas.
Bertie kan prima met andere honden en ook katten zijn geen probleem. Bertie is nu 4,2 kilo en 17 cm schouderhoogte. We denken dat hij 10 a 12 kilo zal gaan wegen. Bertie kan niet wachten om met zijn eigen familie zoveel te mogen knuffelen en spelen als maar mogelijk is. Bent u zijn match?

Geboortedatum: 12-12-2023 ( Geschat )
Herkomst: Lefkas
Verblijft momenteel in: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op