Skip to main content

Super lieve en mooie Bengy werd met zijn broertje Bertie gevonden op straat, waar ze moeten zijn achtergelaten.
Het is echt een heel erg lief mannetje. Hij was in het begin wat verlegen maar leert snel wat vertrouwen is. Hij is erg snel, actief en springt graag en goed. Zijn prachtige glanzende korte vacht met witte sokjes maken hem helemaal compleet. Toen hij werd gevonden, is hij opgevangen door een vrijwilliger van Little Friends Lefkas en heeft dus toen in huis gewoond, wat hij prima deed. Inmiddels woont hij op de puppy pen van Little Friends Lefkas. Bengy kan prima met andere honden en ook katten zijn geen probleem. Bengy is nu ( 9 maart ) 4,2 kilo en 17 cm schouderhoogte. Ze denken dat hij 10 a 12 kilo zal gaan wegen. Bengy’s snoetje is echt om te zoenen. Wie is op slag verliefd?

Geboortedatum: 12-12-2023 ( Geschat )
Herkomst: Lefkas
Verblijft momenteel in: Griekenland

 

 

 

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op