Skip to main content

Dit is Lara. Ze houdt van mensen en ze is briljant met alle andere honden. Ze is een geweldig speelkameraadje voor een andere hond en kan met iedereen opschieten en met wat meer training zal ze de meest geweldige toevoeging aan een gezin zijn. Ze is goed aan de lijn en makkelijk uit te laten. Gaat goed mee in de auto. Haar baasje heeft Lara afgestaan en ze weet niet wat er aan de hand is. Tot nu toe woonde ze in een huis met 2 kleine honden. Ze is geweldig met alle honden, hoewel ze nogal energiek kan zijn, dus ze zou een vriend met dezelfde energie erg op prijs stellen. Ze heeft een thuis zonder katten nodig omdat ze graag wil spelen en gefrustreerd raakt als zij niet willen spelen, wat ertoe kan leiden dat ze achter ze aan gaat.
Lara is erg aanhankelijk. Ze leert snel en kent enkele basisgehoorzaamheidsoefeningen. Ze wil echter graag meer leren en is nog maar een puppy, dus ze zuigt nieuwe informatie op als een spons. Ze is gesteriliseerd.

Geboortedatum: 25-05-2023 ( Geschat )
Herkomst: Benissa
Verblijft momenteel in: Spanje

 

 

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op