Skip to main content

Gemma is de perfecte aanvulling op het leven van ieder gezin dat op zoek is naar een leuk en heerlijk hondje!
Ze is een heel aanhankelijk, vrolijk meisje, vol enthousiasme, dat echt gek is op alles en iedereen. Ze is dol op het geven van haar liefde en knuffel dus die worden door haar rijkelijk uitgedeeld. Ze is zindelijk en gewend aan het wonen in een huis. Dol op wandelen, ze loopt prima aan de riem. Andere honden vindt ze geweldig en ook met kinderen en katten gaat ze prima samen. Gemma is best een actief hondje dus een tuin zou ze heerlijk vinden en natuurlijk vaak op pad gaan samen!
Gemma is, ver weg van woongebieden gevonden en toen ondergebracht bij Little Friends Lefkas. Ze was alleen en liep zomaar wat verloren rond. Gemma is 15 kilo en 32 cm schouderhoogte. Ze is gesteriliseerd.
Gemma heeft geen geluk gehad want ze was geadopteerd op Lefkas maar helaas door familieomstandigheden is zij terug naar Little Friends Lefkas gekomen. In ieder geval geheel buiten haar schuld. Zoals u wel zult begrijpen, kan ze niet wachten om eindelijk dan toch echt haar familie voor de rest van haar leven te vinden. Zoekt u een super leuk sociaal hondje dat al aan heel veel gewend is, dan is Gemma misschien wel uw match.

Geschatte geboortedatum: 16-05-2022
Herkomst: Lefkas
Verblijft in: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op