Skip to main content

Poco verscheen begin van het jaar bij het huis van een gezin. Ze plaatsten hem op de vermiste en gevonden dierenpagina, ze vroegen overal of iemand hem miste. Maar niemand zocht naar hem, dus besloten onze collega’s te helpen door hem te verzorgen tot hij geadopteerd is.
Poco is klein van stuk, weegt ongeveer 11 kg, is gezond. Hij is erg vrolijk, hij begroette iedereen bij de dierenarts, doet het erg goed met oudere kinderen (10 jaar oud in het gastgezin) en honden, ze weten niet hoe hij met katten is en hij houdt zeker niet van kippen.

Geboortedatum (  geschat ): 01-04-2021
Herkomst: Zakynthos
Verblijft momenteel in: Griekenland

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op