Skip to main content

Dit is de prachtige Brad en zijn verhaal
Brad zocht zijn toevlucht bij een vrijwilligers huis. Hij liep in de buurt rond met een gebroken ketting om zijn nek waardoor een wond was ontstaan en hij was vrij mager.
Bij het bezoek aan de dierenarts bleek dat hij leishmania heeft, maar zijn bloedtests zijn erg goed. Hij werd tijdelijk opgevangen door een geweldige vrouw die hem hielp met de medicijnen en nekcrèmes en na bijna een maand is hij veel aangekomen en begint het haar rond zijn nek dikker te worden.
Brad heeft een geweldig karakter, kan goed opschieten met iedereen, honden, katten en kinderen. Hij is een avontuurlijke jongen, hij houdt van wandelen, ontdekken, hij is speels en zoekt constant menselijk contact en aandacht.
Hij is klaar met de leishguard behandeling en moet deze elke 3 maanden herhalen. Bloedtesten moeten over zes maanden en daarna elke zes maanden opnieuw gedaan worden. Over het algemeen zal hij doorgaan met de leishguard en houden ze hem in de gaten op veranderingen zoals wondjes aan zijn oren, bloed uit zijn neus of extreem en niet natuurlijke lange nagels dan zal hij eerder dan 6 maanden getest moeten worden. Hij geeft niet om katten, hij viel de katten niet lastig zolang hij in huis verbleef. Ook met kinderen is hij erg braaf en speels.
De drie weken die hij bij een gastgezin doorbracht, was daar ook een labrador reu. Hij probeerde Brad te domineren, maar Brad was heel rustig maar niet verlegen en had geen ruzie. Hij is een heel aardige reu niet agressief, wel speels, hij wil graag zijn eigen bed en menselijke aandacht. Hij is goed opgevoed in de auto, houd er wel rekening mee dat hij erg sterk is en dat hij training nodig heeft voor wandelingen aan de lijn.

Geboortedatum (  geschat ): 01-04-2021
Herkomst: Zakynthos
Verblijft momenteel in: Griekenland

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op