Skip to main content

Paloma werd samen met haar zus Peluche in de shelter achtergelaten, de eigenaar heeft ze gebracht omdat hij niet meer voor ze kon zorgen. Beiden zijn gezond en erg close, door de weinige ruimte die ze nu hebben in de opvang, delen ze een kooi van 3 M2 en delen ze een bed. Ze leven al 7 jaar samen en zoeken elkaar voortdurend op als ze in de tuin gaan spelen. Ze zijn gezond, ze zijn heel braaf en aanhankelijk, ze blaffen in de shelter nooit en ze zijn lief tegen mensen, groot en klein. Ze kunnen probleemloos aan de lijn lopen. En in de auto zijn er geen problemen om met ze te reizen.
Laten we alsjeblieft een thuis voor ze zoeken, samen, als dat mogelijk is, of ze in ieder geval allebei tegelijk laten gaan, want als er eentje weggaat en de ander alleen in de shelter blijft, is dat heel erg.
Paloma is gesteriliseerd. Haar schofthoogte is ca. 56 cm

Geboortedatum: 15-07-2017 ( Geschat )
Herkomst: La Solana
Verblijft momenteel in: Spanje

 

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op