Skip to main content

Lara is een Galgo kruising. Zij werd samen met Marga achtergelaten, een deken lag op de grond waar de honden op stonden. Lara is een lieve hond die een eigen thuis verdient. In het begin kan ze een beetje verlegen zijn. Toen zij werd gevonden had zij een slechte vacht en was erg mager. Lara is erg gehecht aan Marga. Ze kan opschieten met andere honden, reutjes en teefjes. Ze houdt van spelen en rennen. Mee reizen in de auot geeft geen probleem. Haar schofthoogte is ca. 56 cm.

Geboortedatum: 26-02-2022 ( Geschat )
Herkomst: La Solana
Verblijft momenteel in: Spanje

 

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op