Skip to main content

Tussen Ierissos en Stratoni heeft een herder een paar maanden geleden alle schapen verkocht. Gelukkig hield de herder van zijn honden en liet hij ze niet verhongeren. Hij ging een paar dagen per week naar ze toe om ze te voeren. De honden waren niet gecastreerd en brachten 6 pups voort, waarvan er al twee waren overleden en de andere vier nog maar kort te leven hadden als ze niet opgehaald zouden worden. De honden moeten gecastreerd worden en dagelijks eten krijgen. Zal de gemeente helpen? Er is geen officieel asiel in het gebied en er worden duizenden herdershonden achtergelaten in het gebied.
De puppy’s zijn opgevangen door onze collega’s. Zij zijn veilig en we hopen dat ze een eigen thuis krijgen. Bij volwassenheid zouden ze ongeveer 30 kg kunnen wegen.

Dit is Mathilda

 

Geschatte geboortedatum: 02-01-2024
Herkomst: Ierissos
Verblijft momenteel in: Griekenland

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op