Skip to main content

Raz verblijft momenteel bij Tenerife Horse & Animal Sustainable Sanctuary. Zij haalden Raz uit het grootste dierenasiel van het eiland, zodat ze Raz meer persoonlijke aandacht kunnen geven en zijn adoptie kansen kunnen vergroten. Raz is een hond die eerder aan de verlegen kant is. Daarom zoeken we een huisje voor hem waar hij rust kan vinden, zodat hij helemaal op zijn gemak kan komen en zichzelf kan zijn. We denken daarom dat hij het beste tot zijn recht komt in een gezin zonder jonge kinderen of andere honden.

Raz is een 9 jaar oude hond van klein/middelgroot formaat met een geschat gewicht van 15 kg. Hij is volledig gezond en gecastreerd.

Geboortedatum: 2015 ( Geschat )
Herkomst: Tenerife
Verblijft momenteel in: Tenerife

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op