Skip to main content

Deze lieve dame verblijft al enige tijd in de opvang van Tenerife Horse & Animal Sustainable Sanctuary. Cookie is een driekleurige poes van ongeveer 5 jaar oud die met alles en iedereen overweg kan. Ze is een rustige dame die het vooral fijn vindt om haar eigen ding te doen, maar je graag op komt zoeken voor de nodige aandacht en knuffels. Ze is heel rustig en chill en vindt alles en iedereen prima. Ze is gewend om met andere katten samen te wonen, maar ze kan heel erg selectief zijn in welke katten ze tolereert en welke niet. Daarom denken ze dat het voor haar het beste is als ze de enige poes in huis is. Wie wil  deze dame het huisje en de liefde geven dat ze verdiend? Ze is gesteriliseerd en gezond. Geschatte geboortedatum: 2019

Geboortedatum: 2019 ( Geschat )
Herkomst: Tenerife
Verblijft momenteel in: Tenerife

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op