Skip to main content

Cangoo is afkomstig uit het grootste dierenasiel van Tenerife en bevindt zich nu onder de zorg van Tenerife Horse & Animal Sustainable Sanctuary. Ondanks zijn 9 jaar is Cangoo een vrolijke en energievolle hond. Hij houdt van spelen, wandelen en knuffelen. Hij zou daarom geweldig passen in een huishouden dat ook vol van het leven geniet! Verder zou Cangoo heel blij zijn als er een tuin aanwezig is om in te ravotten. Misschien zelfs met een andere hond om mee te spelen! Cangoo kan het namelijk goed met andere dieren vinden. Cangoo is een 9 jaar oude hond van middelgroot formaat met een geschat gewicht rond de 20 kilo. Hij is volledig gezond en gecastreerd.

Geboortedatum: 2015 ( Geschat )
Herkomst: Tenerife
Verblijft momenteel in: Tenerife

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op