Skip to main content

Eindelijk is het zover, Poppy is beschikbaar voor adoptie en we kunnen niet blijer zijn! Zoals je kunt zien is Poppy een prachtige ginger mooie jonge meid! Haar kleur is erg zeldzaam voor een dame aangezien gingers meestal katers zijn! e leefde als een semi-zwerfkatje in de tuin van een familie, samen met een paar andere vriendjes. De familie was zo vriendelijk om voor ze te zorgen, ze te voorzien van lekkere koekjes, vers water en knuffels wanneer ze maar wilden. Helaas had het leven andere plannen voor hen allemaal en moesten ze van huis veranderen en ver weg gaan wonen. De 4 katten konden niet met hen mee, dus namen ze contact op met onze collega’s en vroegen ze om hulp. Ze stemden toe en namen ze allemaal op om ze te helpen een liefdevol thuis te vinden dat ze echt verdienen.
Poppy is een verlegen lieve dame die zich niet op haar gemak voelt bij andere katten. Ze heeft graag een paar goede vrienden en daar blijft ze het liefst bij. Ze wordt verlegen als ze dicht bij je is en je beweegt plotseling/onverwacht en ze houdt ook niet van harde geluiden. Dit meisje verandert in een lieve dame als ze zich eenmaal veilig en vertrouwd voelt, maar wees geduldig met haar want het zal enige tijd duren. Ze is voorzichtig en moet alles dubbelchecken voordat ze zich zeker voelt. Als je haar de tijd geeft die ze nodig heeft, zal ze uit haar schulp kruipen en zul je een tedere lieverd leren kennen. En dan zul je het voorrecht hebben om haar bestie te zijn!
Ze brengt haar dagen graag door in een rustige omgeving en voelt zich veel beter als ze een schuilplekje op korte afstand tot haar beschikking heeft om zich te verstoppen als dat nodig is. Als de dag zonnig is, vindt ze het heerlijk om op het hoogste plekje te liggen zonnen. De warmte van de zonnestralen tegen haar gouden vacht terwijl ze veilig en gezond is, maakt haar gelukkig! Ze is dol op knuffels en vindt het fijn om opgepakt te worden, maar ze moet eerst echt aan je ruiken en je vertrouwen. Als je haar vriend wordt, zal ze haar gezicht in je armen begraven om je haar tevredenheid te tonen. Ze houdt van eten, vooral van natvoer, maar wordt er niet gek van!
Poppy is een prachtig poesje dat het liefst ergens zou wonen met minder katten. Ze zal echt opbloeien onder de hoede van de juiste persoon en je laten zien hoe het is om een speciale ginger vriend te hebben! Ginger katten hechten zich nauw aan mensen en staan bekend om hun super chill en aanhankelijke purrsonality dus wacht maar af!!! Poppy is gesteriliseerd.
FIV-FeLV-FIP en Faecal test Giardia, FCOV and FPV – negatief

Geboortedatum: 01-05-2021 ( Geschat )
Herkomst: Attica
Verblijft momenteel in: Griekenland

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op