Skip to main content

Freddy leefde op straat met een paar andere volwassen katten sinds hij een baby was, maar hij was altijd erg vriendelijk en was op zoek naar knuffels! Hij begon toenadering te zoeken tot mensen, niet iedereen vond dit prettig. Een mevrouw trok zich zijn lot aan en haalde hem daar weg. Hij kwam naar het kattenhuis om veilig te zijn en is nu op zoek naar zijn voor altijd thuis!
Freddy is de liefste, knapste zwarte jongen!!! Hij is slank, glanzend en onafhankelijk. Hij houdt van andere poesjes en kan het meestal goed vinden met iedereen, maar hij zou ook graag in een huis wonen waar hij kan genieten van alle aandacht, hij zou zich zelfs gelukkiger kunnen voelen als hij alleen is.. Genieten van rust en stilte is een van zijn favoriete om te doen tijdens zijn dag. Hij is erg aardig en teder en hoewel hij ook een gulzige jongen is, zal hij niet om het hardst miauwen om naar eten te vragen! Freddy is jong, speels en hangt graag rond op grote zachte krabpalen. Hij is een van de weinige katten die je zijn buik aanbiedt om te krabben. Hij is een meester in chillen en slaapt overal een beetje gedurende de dag. Freddy zal de liefste kat zijn als hij bij mensen gaat wonen, hij houdt absoluut van knuffels en zal heerlijk spinnen. Hij heeft over het algemeen een heel goed karakter en houdt van rondhangen op het ( afgezette ) balkon en te kijken naar wereld die voorbij gaat! Freddy is gecastreerd.
Fiv -Felv en FCov,fpv, giardia testen zijn negatief.

Geschatte geboortedatum: 01-03-2022
Herkomst: Attica
Verblijft in: Griekenland

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op