Skip to main content

Prachtige Elio is een kalme, sociale pup met vertrouwen in de wereld om hem heen, Hij heeft echt een super knap koppie, een geweldige glanzende vacht en is zeer goedgemanierd. Elio houdt van wandelingen waarbij het heerlijk vindt om allerlei nieuwe geurtjes op te doen. Nieuwe mensen ontmoeten vindt hij erg leuk, en hij dol is op kinderen. Katten vindt hij interessant, en we denken dat hij zeker vrienden met ze zal kunnen worden als ze samen een thuis delen.
Elio heeft, net als zijn broertjes, een prachtig glanzende vacht en houdt hij van het zonnetje. Hij weegt nu (7.2.2024) ongeveer 8 kilo en is circa 35 centimeter schouderhoogte.
Elio is 1 van de 7 puppy’s die werden gered uit een plastic zak toen ze nog maar 2 dagen oud waren, gelukkig kon de moeder opgespoord worden en kon zij de pups zelf voeden en opvoeden.
Het zijn rasechte Hare Hounds en stuk voor stuk prachtig om te zien, hun vacht glanst, hun kleuren zijn mooi diep en ach die heerlijke lange oren! Ze zijn vanaf dag 2 van hun leven gewend aan mensen en zijn dol op hen, ook kinderen vinden ze geweldig.
We hopen Elio’s droom te kunnen vervullen en voor hem een liefdevolle eigen familie te vinden die het heerlijk vindt om samen met hem uit wandelen te gaan, om lekker nieuwe dingen te ontdekken. Elio is klaar om te reizen.

Geboortedatum ( niet geschat ) : 22-09-2023
Herkomst: Lefkas
Verblijft momenteel in: Griekenland

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op