Skip to main content

Naast dat Gino echt een stuk is om te zien is hij ook nog eens een zo’n ontzettend lief en sociaal mannetje. Hij doet het fantastisch tijdens wandelingen aan de riem (en met een tuigje), hij dol op het ontmoeten van nieuwe mensen, doet het goed in de auto en is geweldig met kinderen. Kortom een perfect maatje voor het leven voor een leuke familie.
Gino heeft, net als zijn broertjes, een prachtig glanzende vacht en houdt hij van het zonnetje. Hij weegt nu ongeveer 8 kilo en is 34 cm hoog ( 7.2.2024).

Gino is 1 van de 7 puppy’s die werden gered uit een plastic zak toen ze nog maar 2 dagen oud waren, gelukkig kon de moeder opgespoord worden en kon zij de pups zelf voeden en opvoeden.
Het zijn rasechte Hare Hounds en stuk voor stuk prachtig om te zien, hun vacht glanst, hun kleuren zijn mooi diep en ach die heerlijke lange oren! Ze zijn vanaf dag 2 van hun leven gewend aan mensen en zijn dol op hen, ook kinderen vinden ze geweldig.

Gino is klaar om te reizen en kan niet wachten zijn eigen familie te ontmoeten en samen leuke dingen te gaan doen.

Geboortedatum ( niet geschat ) : 22-09-2023
Herkomst: Lefkas
Verblijft momenteel in: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op