Skip to main content

Hallo ik ben Chrissy! Ik werd op straat gevonden in een vreselijke toestand. Ik was vermagerd, uitgehongerd met een mond vol zweren dus ik kon niet eten. De mevrouw die me eten gaf denkt dat ik net bevallen was, maar ze heeft nooit kittens gezien dus die hebben het waarschijnlijk niet gered. In het begin was ik doodsbang voor haar, maar ze kwam elke dag langs om me te voeren tot ik haar begon te vertrouwen. Uiteindelijk kon ze me naar de dierenarts brengen en daar ontdekten ze dat ik een infectie aan de bovenste luchtwegen had, een slecht gebit en veel behandeling nodig had. Ik kreeg meer dan een maand antibiotica, werd geopereerd om me te steriliseren en mijn slechte tanden te verwijderen. Daarna begon ik me beter te voelen en herstelde ik zo goed! Toen ik helemaal beter was kwam ik naar het kattenhuis om mijn nieuwe leven te beginnen.
Ik ben een heel lieve en spraakzame dame! Mijn miauw is nogal luid en ik vind het heerlijk om met je te praten, over mijn dag te vertellen en hallo te zeggen als ik je gemist heb! Ik wrijf mezelf over je benen tot je me knuffelt en miauw naar je tot je me aandacht geeft. In het begin ben ik verlegen, nieuwe omgevingen maken me bang en ik heb tijd nodig om me aan te passen. Na een paar dagen op een veilige plek met lekker eten en tijd zal ik beseffen hoe lief mensen zijn! Als ik eenmaal uit mijn schuilplaats ben, ben ik supervriendelijk en hou ik van iedereen! Ik blijf graag waar ik weet dat ik de meeste aandacht krijg. Ik vind andere katten niet erg, maar ik vind ze niet echt leuk. Ik ben een zachtaardige en kalme ziel, dus ik heb mijn eigen ruimte en tijd nodig om te ontspannen. Als ze te dichtbij komen, vind ik dat niet zo leuk. Het liefst ben ik dus het enige dier in huis. Eten is geweldig! Traktaties waar ik alles voor doe, als je ze hebt of natvoer, dan ben ik altijd je beste vriend. Ik ben zo’n lieverd, ik zou graag een thuis voor mezelf vinden!

Geschatte geboortedatum: 15-01-2018
Herkomst: Attica
Verblijft momenteel in: Griekenland

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op