Skip to main content

Alegra zwierf al door de straten van een dorp sinds ze een puppy was, het dorp had weinig inwoners en de mensen raakten eraan gewend om haar te voeren. Alegra nam altijd dezelfde route langs de verschillende bedrijven omdat sommigen haar eten gaven, maar haar leven was in gevaar. Sinds ze op wegen liep, sliep ze elke dag alleen onder bomen om te schuilen. Er is niemand om de dieren op te halen en uiteindelijk worden ze overreden of vergiftigd, en ze vroegen onze collega om hulp. In de shelter is erg weinig ruimte, vooral voor een grote hond. Het was erg koud en Allegra’s situatie was niet goed, daarom heeft een buurman haar opgehaald en naar de shelter gebracht. Alegra is een heel aanhankelijke hond, ze is heel rustig, sociaal met iedereen en met alle honden ongeacht het geslacht. Ze weet hoe ze aan de lijn moet lopen en in de kennel heeft ze het erg moeilijk, aangezien ze in de shelter kleine kennels hebben van ongeveer 3 vierkante meter en met haar grootte kan ze zich nauwelijks bewegen. Bovendien is ze gewend los te lopen.
Alegra is gesteriliseerd.

Geschatte geboortedatum: 02-01-2022
Herkomst: La Solana
Verblijft momenteel in: Spanje

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op