Skip to main content

Kent u de song Let’s dance? Vast wel! Dan kent u ook David Bowie. Kent u de ogen van David Bowie? Dat ene blauwe en dat andere bruine oog? Dan kent u mij nou ook een beetje.

Ik heet Estetica en ik heb net zoals David Bowie 2 verschillend gekleurde ogen:1 lichtblauwe en 1 bruine. Zullen we dansen? Een paar maanden geleden was mijn leven geen feestje en had ik weinig reden tot dansen. Ik overleefde in de buurt van een snelweg. Auto’s en vrachtwagens raasden de hele dag en nacht voorbij. Uiteraard stonden er ook geen bakjes met voer langs de weg en moest ik het broodnodige bij elkaar scharrelen. Dat is me gelukt zoals u ziet want ik ben er nog. Tijdens een politiecontrole bij de oprit van de snelweg werd ik opgemerkt. Ze wisten me te vangen en brachten me naar het asiel. Daar heb ik eerst een medische controle gehad, een wasbeurt, de nodige vaccinaties gehad en heerlijk mijn buikje vol kunnen eten. Ik ben ook meteen gecastreerd zodat er niet door mijn toedoen nog meer honden komen, alhoewel ik erg goed samen kan met andere honden. Ik ben wel de wat rustigere van de groep maar vind het leuk met anderen te ravotten. Overigens kan ik me ook uitstekend alleen vermaken hoor.

Door al het verkeer wat ik in het begin van mijn leven om me heen heb gehad heb ik wel een beetje een trauma voor verkeer en ben ik wat afwachtend naar mensen toe. Ik ben echter nog een jonge reu, nog geen 2 jaar, en zou het erg fijn vinden als ik een huisje zou vinden waar ik me verder kan ontwikkelen met wat geduld. En uiteindelijk, uiteindelijk wil ik samen met u zingen en dansen met of zonder rode schoenen. Let’s Dance! Gewicht ca. 10 kg.

Geschatte geboortedatum: 02-04-2022
Herkomst: Rio Maior
Verblijft momenteel in: Portugal

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op