Skip to main content

Rey is een prachtige jonge poes die beschikbaar is voor adoptie. Ze leefde op straat voordat ze werd gered door een vriendelijke dame die medelijden met haar had. Rey is een erg verlegen poesje dat een rustige omgeving nodig heeft en een geduldig mens om haar op haar gemak te laten voelen. Luide omgevingen zijn niets voor haar en ze voelt zich veel veiliger bij rustige mensen en katten! Ze heeft tijd nodig om zich aan te passen aan veranderingen en waardeert een rustgevende omgeving waar ze kan genieten van wat rust en harmonie!
Het leven in het kattenhuis kan een beetje te druk voor haar zijn en ze geeft er de voorkeur aan om weg te zijn van alle activiteiten en alleen rond te hangen. Ze vindt andere katten ook leuk en speelt graag met ze! Ze voelt zich alleen nog niet zo op haar gemak bij mensen. Ze vindt het leuk om met jongere katten om te gaan en haar ervaringen met hen te delen. Ze wisselen meningen uit en krijgen een band. Als het mooi weer is houdt ze van zonnebaden en geniet ze elke minuut van de dag buiten op de balkons met netten! Ze heeft lekker eten gemist toen ze op straat leefde, dus ze raakt nu te opgewonden! Ze speelt graag met de laser en kan daar uren mee bezig zijn! Ze voelt zich nog niet op haar gemak als mensen haar aanraken en heeft liever dat we haar privacy respecteren. Ze is een nieuwsgierige dame en gaat graag op onderzoek uit, maar wel op haar voorwaarden!
Rey houdt er ook van om hoog te zitten en de wereld te observeren, ze raakt gefascineerd door wat er gebeurt, maar ze kijkt en bestudeert het graag van een afstandje. Ze is niet de meest sociale kat in het asiel, maar ze verdient net zo goed een thuis voor altijd als ieder ander. Ze heeft liefde en troost nodig, net als al onze andere harige bewoners. We weten dat ze het goed zal doen als je haar de kans geeft!
Rey is gesteriliseerd. Testen FIV-FeLV en Triple feacal (CORONA-PARVO-GIARDIA) negatief.

Geschatte geboortedatum: 25-02-2023
Herkomst: Attica
Verblijft momenteel in: Griekenland

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op