Skip to main content

Elvis werd samen met zijn broer Elliot gevonden en gered. De vrouw die ze vond kon ze niet houden en zocht onze collega’s voor hulp. Ze kwamen in het kattenhuis toen ze nog maar 2 weken oud waren en volledige verzorging nodig hadden! Helaas heeft Elliot het niet gehaald door onderliggende problemen, maar zijn broer was sterk en zelfs hoewel het heel moeilijk voor hem was door het plotselinge overlijden van zijn broertje groeide hij en is een schattig katertje geworden die klaar is
Elvis is het schattigste beestje van de hele wereld! Hij is erg wijs, knuffelig, super actief en spraakzaam! Hij springt meteen in je armen om je te kussen, zelfs als het de eerste keer is dat hij je ziet! Dat is zijn belangrijkste eigenschap, dat heeft hij altijd gedaan, zelfs als kleine baby!!! Wat kunnen we zeggen, hij houdt gewoon van knuffels! Zijn favoriete ding in de wereld is het gooien van de bal naar hem! Hij is helemaal weg van dit spelletje, hij jaagt er achteraan, brengt het naar je toe en wacht tot je hem ver weg gooit zodat hij kan zodat hij kan rennen. Dat kan hij uren doen! Hij speelt graag met de anderen in huis, maar hij speelt ook graag alleen als er niemand in de stemming is. Hij is echt leuk om naar te kijken vooral als hij zichzelf aanvalt in de spiegel!!! Hij zal er altijd voor kiezen om naast je op bed te slapen en genieten van de warmte van je armen. Hij houdt van eten en is een beetje gulzig, sinds altijd! Ohh, vooral als we het over natvoer hebben! Hij houdt er niet van alleen te zijn, hij voelt zich op zijn gemak met veel vrienden om zich heen en als je hem probeert te scheiden van de anderen dan begint hij te huilen. Hij is het meest schattige kitten van het huis met de meest liefdevolle persoonlijkheid! Elvis past zich heel snel aan in een nieuwe omgeving en past zich aan alle veranderingen om hem heen. Hij geniet ook van de grote beschutte buitenruimte en houdt van zonnebaden. Er is een hele nieuwe wereld om te ontdekken daarbuiten. Dit tedere katertje laat ieders hart smelten met zijn liefheid! Elvis is gecastreerd.

Geschatte geboortedatum: 28-06-2023
Herkomst: Attica
Verblijft momenteel in: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op