Skip to main content

Ruda is op zoek naar een gezin voor altijd waar ze weer op de bank kan liggen en lekker kan knuffelen. Ze is een lieve meid die van mensen en een knuffel houdt. Ze loopt makkelijk aan de lijn en is goed met sommige andere honden, maar ze geeft de voorkeur aan een rustige introductie en is over het algemeen meer gesteld op reuen dan op teven. Ze is een lieve meid die een tweede kans verdient.
Ruda is zindelijk en heeft ervaring met het leven in een huis. Ze reist goed mee en is echt een juweeltje. Ze wacht al veel te lang, maar ze is zo’n rustig en kalm meisje en ze weten dat ze het heerlijk zou vinden om weg te zijn uit de shelter.
Ruda is gesteriliseerd. Ze is positief getest op Leishmania en wordt hiervoor behandeld. Als de behandeling is afgerond, heeft ze alleen nog dagelijks tablet nodig. Laat dit je alsjeblieft niet afschrikken.

Geschatte geboortedatum: 11-10-2020
Herkomst: Benissa
Verblijft momenteel in: Spanje

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op