Skip to main content

De prachtige Nuria heeft een heel eigen karakter. Ze is nog jong en heeft de meest verbazingwekkende schoonheidsvlek op haar wang. Ze is nog steeds een actief teefje en een typische brutale pup, dus je zult voor veel speelgoed en spelletjes moeten zorgen om haar bezig te houden. Ze heeft ook rustige momenten en geniet ervan om in de zon te liggen.
Nuria is goed met mensen, ze aanbidt ze, en ze wil alleen maar je aandacht en knuffels, dus als je op zoek bent naar een hond die altijd bij je in de buurt is, dan is Nuria het meisje. Nuria is erg aanhankelijk en is ook geweldig met kinderen. Ze zou het leuk vinden om deel uit te maken van een actief gezin waar ze mee kan doen in de drukte. Nuria is makkelijk uit te laten aan de lijn; ze trekt niet en geniet van de wandeling en het samenzijn met mensen.
Ze is ook geweldig met andere honden, reu of teef, en speelt graag. Ze heeft veel energie en speelt graag de achtervolging met de andere honden. Ze brengt veel tijd door met onze andere Podencos.
Nuria is gesteriliseerd.

Geschatte geboortedatum: 01-12-2022
Herkomst: Benissa
Verblijft momenteel in: Spanje

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op