Skip to main content

Kika heeft een voor altijd thuis nodig, ze is 1 jaar oud. Zij is wanhopig op zoek naar een familie die ze de hare kan noemen, ergens wacht haar forever home op haar,
Kika is een zelfverzekerd en knuffelig teefje dat dol is op mensen. Ze loopt goed aan de lijn en geeft de beste knuffels. Ze is ook geweldig met kinderen. Kika is goed met andere honden en speelt graag.
Kika is een middelgrote labrador mix en erg lief. Ze kwam uit Costa Rica, maar is toen gewoon gedumpt in een Spaanse perrera. Ze weten niet waarom, want ze heeft een geweldige persoonlijkheid. Haar enige vereiste is dat ze een veilige buitenruimte heeft, want ze kan af en toe een ontsnappingsartiest zijn. Ze zou graag haar eigen huis hebben met een bed en misschien een bank? Ze is gesteriliseerd.

Geschatte geboortedatum: 30-01-2023
Herkomst: Benissa
Verblijft momenteel in: Spanje

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op