Skip to main content

Dakar werd als puppy opgehaald, kwam in de shelter en is sindsdien op zoek naar een gezin. Hij is een stabiele hond, erg speels en is erg sociaal met andere honden. Dakar heeft geen probleem met honden, ongeacht het geslacht. Hij is heel goed met mensen, hij is niet verlegen, hij is heel extravert. Hij is een hond met een fantastisch karakter, die graag speelt, wandelt en met andere honden is. Ook met katten kan hij opschieten. Dakar is gecastreerd. Zijn schofthoogte is ca. 55 cm. Dakar zit al zo lang in de shelter, meer dan 2.5 jaar. Hij verdient een eigen thuis en familie.

Geschatte geboortedatum: 03-10-2021
Herkomst: La Solana
Verblijft momenteel in: Spanje

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op