Skip to main content

Galgo Berlin werd door de politie opgehaald met een wond aan zijn poot, blijkbaar was hij ergens aan blijven haken. Met Berlin gaat het nu goed. Hij is een erg brave hond, erg vriendelijk, rustig, hij volgt je graag en is erg goed met iedereen, hij is niet verlegen. Berlin kan heel goed opschieten met kinderen en volwassenen. Hij heeft geen problemen met andere honden, ongeacht het geslacht, hij kan probleemloos aan de lijn lopen en in de auto is hij heel rustig, hij blaft heel zelden, hij is een lieverd. Berlin is gecastreerd. Schofthoogte ca. 55 cm.

Geschatte geboortedatum: 01-06-2020
Herkomst: La Solana
Verblijft momenteel in: Spanje

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op